Po przeczytaniu tego artykułu dowiesz się:
Dlaczego i kiedy mogą wygasnąć dane uwierzytelniające Google?
Jak je przywrócić?
Dlaczego i kiedy mogą wygasnąć dane uwierzytelniające Google?
Autoryzacja Google może czasami wygasnąć lub stać się nieważna. Może się tak zdarzyć, jeśli cofniesz dostęp Localo, zmienisz ustawienia zabezpieczeń lub uprawnienia na swoim koncie Google albo jeśli Google unieważni autoryzację ze względów bezpieczeństwa lub z powodu swoich zasad.
W takiej sytuacji Localo może utracić możliwość dostępu do Profili Firmy w Google połączonych z tym kontem Google lub ich aktualizowania. Aby przywrócić połączenie, ponownie połącz konto Google z Localo i ponownie nadaj wymagane uprawnienia.
Najczęstsze przyczyny
Dostęp został cofnięty: dostęp Localo do Twojego konta Google został usunięty.
Zmieniono ustawienia zabezpieczeń konta: zmiany w ustawieniach zabezpieczeń konta Google mogą unieważnić istniejącą autoryzację.
Zmieniono uprawnienia: zmiany w uprawnieniach przyznanych Localo mogą wymagać ponownej autoryzacji.
Google unieważnił autoryzację: Google może unieważnić autoryzację ze względów bezpieczeństwa lub z powodu swoich zasad.
Jak przywrócić lub odnowić poświadczenia dla aplikacji localo?
Krok 1
Postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami, aby utworzyć miejsce na dane i usunąć stare.
Krok 2
Dodaj ponownie swoje konto Gmail, które zarządza Twoimi profilami.
Powiązane materiały
Masz więcej pytań?
Skontaktuj się z nami na czacie w aplikacji.




